Wybierz język Hungary
Cos
Coșul Tău este gol
LIVRARE
GRATUITĂ

Adevărată furie cu preparatul Minotaur

Pregătește-te pentru accelerarea antrenamentului Tău împreună cu preparatul Minotaur. Eliberează energia în timpul următoarei sesiuni de antrenament, atinge vârful posibilităților Tale și bate propriile recodruri!

putere +
rezistență

Minotaur este o formulă unică care îți va oferi tot de ce ai nevoie pentru a avea rezultate mult mai bune.

Nu mai pierde timpul în sala de sport. Antrenează-te mai greu și o perioadă mai lungă de timp datorită combinării ideale a componentelor. Fortifică concentrația, mărește energia și capătă mai multă putere înainte de fiecare sesiune de antrenament. Alege aroma Ta preferată: banană sau grapefruit.

3574 mg Alpha FX
Complex Blend
9566 mg SHCK Matrix
50 mg NXGIN Absorption Matrix

MINOTAUR

Minotaur este cel mai bun preparat care poate fi folosit înaintea antrenamentului. Testează-l și vei simți o diferență semnificativă.

Fi o mai bună versiune a Ta,
mai poți face o serie cu Minotaur!

  • 1 Mărește energia
  • 2 Ridică nivelul de concentrație
  • 3 Obține rezultate mult mai bune 
  • 4 Elimină oboseala și mărește rezistența

O MAI BUNĂ REZISTENȚĂ
CU MINOTAUR VS. PLACEBO

Pregătește-te pentru accelerarea antrenamentului Tău împreună cu preparatul Minotaur. Atinge vîrful formei și bate propriul record cu bestia mitică!

Dozare

În funcție de toleranța individuală dizolvă 1 – 2 porții de produs în 150 – 200 ml de apă rece cu 20 – 30 de minute înainte de antrenament sau orice activitate fizică (1 porție produs = 13 g). Nu depăși doza maximală de 2 porții pe zi. În timpul antrenamentului se recomandă consumul unei cantități mari de apă. Ambalajul de 390 g conține 30 de porții.

AlphaFX  Complex Blend 3574 mg

L-Taurine 1953 mg
L-Tyrosine 1157 mg
Garcinia cambogia 197 mg
Caffeine Anhydrous 107 mg
Thiamine (Vitamin B1) 9 mg
Cayenne pepper extract (8% of capsaicin) 6 mg
Black pepper extract (95% of piperine) 4 mg

SHCK matrix: 9566 mg

Beta Alanine 3010 mg
AAKG 2750 mg
L-Leucine 1305 mg
L-Valine 1020 mg
L-Citrulline 776 mg
Isoleucine 705 mg

NXGin Absorption Matrix 48 mg

Ginseng Root Extract 48 mg
Testează

KRZYSZTOF FERENC Bodybuilder

Aventura mea cu sportul am început-o deja în copilărie. Prima disciplină care mi-a plăcut foarte mult a fost fotbalul, apoi a început fascinația cu artele marțiale. În timpul antrenamentelor fortific mușchii în sala de sport și acest loc mă absoarbe complet. Astăzi împart cu alții cunoștințele în domeniul pregătirea profilurilor de antrenament, folosirea suplimentelor și nutriție. De când am început să folosesc Minotaurul antrenamentele mele sunt mult mai intense. Antrenamentele sunt mai grele și mai lungi. Condiția mea este mult mai bună, am mai multă energie și simt că sunt mult mai concentrat asupra activităților pe care le fac! Acesta este cel mai bun preparat de folosit înainte de antrenament, pe care l-am folosit până în prezent.

ACȚIONEAZĂ FORȚA

Cu ajutorul puterii
preparatului Minotaur

Minotaur este unul din produsele din seria Iridium Labs. Aceste produse sunt destinate pentru persoanele care doresc să-și construiască musculatura și să îți sculpteze corpul. Testează cel mai bun preparat care poate fi folosit înaintea antrenamentului și datorită combinației perfecte ale componentelor
Testează
x

ADAUGAT IN COS

Cos:
TOTAL: 0 Lei

Clienții care au, de asemenea, cumparat: