Wybierz język Hungary
Cos
Coșul Tău este gol
LIVRARE
GRATUITĂ

Arde grăsimea cu Kimera

Kimera este un produs care conține ingrediente nutritive special selecționate, a căror scop este îmbunătățirea metabolismului și accelerarea arderii grăsimii. Știai că, grăsimea poate să fie de fapt o sursă ideală de energie? Ai numai nevoie de un stimulator corespunzător care cu eficiență va iniția procesul de obținere a acesteia. Te va ajuta Kimera!

Muschi de otel cu puterea focului.

Kimera este o cobinație unică cu proprietăți termogenice. Kimera conține 2 formule unice: Proprietary Kimera Complex și Thermoagen, care cu eficiență te vor ajuta să îmbunătățești efectele antrenamentelor și să accelereze metabolismul.

Singur știi cel mai bine cât de mult efort depui în timpul antrenamentelor. Știi foarte bine că nu există nici o formulă magică, care va face munca în locul Tău. Kimera îți oferă un efect mulți-dimensional, pentru ca să poți să te urci la nivelul următor. Kimera nu îi preschimbă pe ratați în câștigători. Îi preschimbă pe câștigători în legendă.

1042mg Proprietary
Kimera Complex
612,5mg Thermoagen

KIMERA

Formula Kimera este inspirată de Chimera, bestia mitică care scoate foc, care este o combinație între ingrediente extrem de eficiente. Imediat vei observa diferența: mai multă energie, mai multă putere și mai mult foc. Cu preparatul Kimera corpul Tău va trece printr-o transformare incredibilă.

Accelerează-ți metabolismul. Atinge nivelul ideal al stratului adipos. Capătă mai multă energie. Kimera nu Te va dezamăgi.
Ai mai multa energie. Kimera te va ajuta.

  • 1 Accelerează arderea grăsimii
  • 2 Îmbunătățește metabolismul chiar cu 37%
  • 3 Arde chiar 300 de calorii mai mult în timpul exercițiilor
  • 4 Schimbă grăsimea în energie
  • 5 Mărește intensitatea antrenamentelor
  • 6 Sculptează-ți mușchii

arde mai mult

De ce să arzi numai 500 de calorii dacă poți arde, foarte bine 800 de calorii? Una dintre modalități pentru arderea unei cantități mai mari de calorii este un antrenament mai lung sau mai greu. Dar dacă ai avea posibilitatea să arzi pur și simplu mai multe calorii? Cu preparatul Kimera acest lucru este posibil!

Dozare

Luați de la 1 până la 3 capsule pe zi în funcție de nevoie. Prima capsulă trebuie luată înainte de micul dejun, iar următoarele după 4-5 ore una după alta. Luați-le cu o cantitate mare de apă. Nu depășiți doza de 3 capsule pe zi.

Proprietary Kimera Complex 347,34 mg

Green Tea Extract ( 55% EGCG) 181,33 mg
Bitter Orange Extract 111,67 mg
Anhydrous Caffeine 52,67 mg
Black Pepper Extract - PIPERINE 1,67 mg

Thermoagen 204,92 mg

Guarana extract (22%) 68,33 mg
Tyrosine 56,67 mg
Ginger (5% gingerols) 44,67 mg
Chili fruit extract 18,33 mg
Nicotinamide Niacyn (Vitamin B3) 10,75 mg
Bioperine 3,33 mg
Thiamine (Vitamin B1) 1,67 mg
Chromium x 6H20-Chrome 0,67 mg
Riboflavin (Vitamin B2) 0,5 mg

Other ingredients:

Quinoline yellow – colour E104
Erythrosine – colour E127
Gelatine (pork-beef gelatine)
Titanium dioxide – colour E171
Microcrystalline cellulose (filling agent E460)
Magnesium stearate (anti-caking agent E470B)
Silicon dioxide (anti-caking agent E551)
Testează

MARTA GUT

De la cea mai fragedă vârstă, tatăl ei a făcut tot posibilul să îi transmită pasiunea pentru stilul de viață activ. Acum 3 ani a născut, iar acum își dorește să îi transmită și fiului său această pasiune. De profesie este biotehnolog, model și antreprenor. În plus, mai este și fotomodel, are roluri în reclame și în seriale. Marta a apărut pe coperțilemultor reviste din Polonia și străinătate, cum ar fi: de 2 ori în DXL Magazine USA, CKM, Muscular Development, câteva numere Playboy. Imaginea ei a fost folosită chiar și în cadrul Need for Speed Hot Pursuit.

Atinge următorul nivel

cu preparatul Kimera
atinge-ți SCOPUL

Kimera este unul dintre produsele din seria Iridium Labs. Aceste produse sunt dedicate culturiștilor, care doresc să construiască mușchi impunători și apoi să îi sculpteze frumos. Testează Kimera împreună cu preparatele Somatodrol, Cerberus și Minotaur – cele mai eficiente sunt atunci când sunt folosite împreună!
Testează-le
x

ADAUGAT IN COS

Cos:
TOTAL: 0 Lei

Clienții care au, de asemenea, cumparat: