Wybierz język Hungary
Cos
Coșul Tău este gol
LIVRARE
GRATUITĂ

APĂRĂTORUL TESTOSTERONULUI Cerberus by Somatodrol

Cerberus, precum miticul câine cu trei capete care păzește subteranul , păzește și nivelul testosteronului Tău și blochează producția de estrogen. Formula avansată a suplimentului Cerberus și ingredientele active de cea mai bună calitate îți dau siguranța că testosteronul Tău, pentru obținerea căruia ai depus atât de multă și grea muncă, nu se va preschimba în estrogen.

BLOCANT EFICIENT PENTRU AROMATAZĂ ȘI ESTROGEN

Ai încredere în puterea formulei Ceberus și mărește efectul antrenamentelor Tale. Cerberus îți va permite să formezi niște mușchi de oțel pe care îi vei putea sculpta frumos. Mărirea masei și a puterii niciodată nu a fost atât de simplă și rapidă.

Cerberus

Dacă dorești să dezlănțui fiara din Tine, trebuie să mărești nivelul de testosteron. Este bine de știut că există o enzimă, aromataza, care face posibilă conversiunea androgenilor (inclusiv a testosteronului) în hormoni feminini, și anume estrogeni. Asta înseamnă că această enzimă este inamicul Tău. Cerberus este un blocant eficient al aromatazei.

692mg EstroBlock
Proprietary Blend
208mg Testoboost
Matrix Blend

Cerberus înseamnă numai avantaje. Vei vedea cum mușchii tăi lucrează mult mai eficient. Vei vedea cum se schimbă corpul tău. Simte diferența, simte puterea.

  • 1 Fortifică efectele curei cu Somatodrol
  • 2 Formula unică EstroBlock
  • 3 Blocant al aromatazei
  • 4 Mărește cantitatea hormonului de creștere din sânge
  • 5 Accelerează regenerarea mușchilor după antrenament
  • 6 Blocant al estrogenului

Cerberus conține un amestec brevetat, unic de ingrediente EstroBlock, care blochează producția de estrogen și menține nivelul de testosteron la un nivel ridicat. Toate acestea făr nici un fel de efecte secundare. Pentru un efect maximal folosește-l împreună cu preparatul Somatodrol.

Dozare

1 capsulă de două ori pe zi.
1 cutie 60 de capsule

EstroBlock Proprietary Blend 692 mg

N-Acetyl-L-Cystenine 356 mg
Milk Thistle 183 mg
Hawthorn Berry 58 mg
Saw Pallmatto extract 95 mg

Testoboost Matrix Blend 208 mg

Fenugreek Seed Extract 140 mg
Tribulus terrestris powder 50 mg
Celery Seed Extract 9 mg
Grape Seed Extract 9 mg
Zinc Gluconate 69,68 mg
Policosanol 20 mg
Pantothenic Acid 13.04 mg
Pyridoxine HCL (Vitamin B6) 1.7 mg
Testează

Jacek Kramek MEN’S PHYSIQUE CHAMPION

Ca băiețel mic a jucat fotbal. Din cauza unei leziuni a fost nevoit să meargă la sala de sport. S-a constatat că are bune predispoziții pentru modelarea siluetei. Se antrenează deja 11 ani. Este antrenor personal în Clubul de Atletism din Varșovia, model fitness profesional și sportiv al federației IFBB. Anii de muncă grea asupra propriului corp și pregătirea unei diete personalizate corespunzătoare, l-au învățat cum trebuie să se îngrijească în mod corespunzător. Aceste cunoștințe le transmite elevilor săi.

x

ADAUGAT IN COS

Cos:
TOTAL: 0 Lei

Clienții care au, de asemenea, cumparat: